lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kuulumisia Keltaisesta talosta

Elämä Keltaisessa talossa ei onneksi ole loppunut, vaikka blogi onkin jäänyt päivittämättä! Yritän ryhdistäytyä ja hieman tiheämmin päivitellä.

Kevät meni ja kesääkin jo pitkästi. Ulos kun katsoo, niin tuntuu että jo syksyä eletään, vaikka kesä on parhaimmillaan. Sää onkin se suosituin puheenaihe vähän joka puolella. Vaikka kuinka positiivinen yrittää olla ja tietäen, että säälle ei voi mitään, niin kyllähän se vain puhuttaa.Asioilla on aina kaksi puolta ja torstai aamuna tämä sadesääkin näytti sen toisen, paremman puolensa. Aamusta puhelin soi, Ystävä 350 km:n päästä soittaa: "onko palju lämmin, jos me lähdetään nyt tulemaan sinne?" No varmasti on lämmin! Niin palju lämpimäksi ja odottelemaan.
Vettä tuli taivaan täydeltä, lämpötila +12 ulkona ja paljussa vesi +39. Onko parempaa syytä avata 50v. lahjaksi saatu shampanjapullo ja nostaa maljat kohti taivasta!

 MJuuri tällaisina päivinä Ystävät ovat niitä, jotka saavat auringon paistamaan sateesta huolimatta. Leppoisan yhdessäolon ja jutustelun äärellä säällä ei ollut mitään väliä, itse asiassa helteestä olisi ollut vain haittaa, koska silloin paljussa ei ole läheskään niin mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti