lauantai 6. joulukuuta 2014

Varaslähtö jouluun


Ensimmäisenä adventtina Keltaisessa talossa otettiin varaslähtö jouluun. Syynä joulufiilistelyille oli emännän edessä oleva akillesjänneleikkaus, jonka jälkeen joulua otetaan vastaan kipsi jalassa!
Perjantaina aloitettiin puikkopiirin pikkujoululla. Vietimme ihanan illan S:n uudella mökillä, johon emäntä olikin loihtinut oikean joulutunnelman.






Iltaan kuului hyvää ruokaa, juomaa, paljon naurua ja tietenkin joululahjat! Lahjojen suhteen olikin muutamia tarkkoja määräyksiä, eli lahja tuli olla ainakin osittain itsevalmistettu, se tuli paketoida kenkälaatikkoon, jonka jokainen oli saanut jo aiemmin. Lahjaa ei myöskään saanut näyttää kenellekkään, ettei salaisuus paljastuisi.



Lahjat sitten avattiin vuorollaan ja siinähän iloa riitti. Miten hyvin lahjat osuivatkaan saajilleen!


Lauantaina Keltaista taloa valmistelttin jouluun niin sisällä, kuin ulkonakin. Loput lyhdyt, valot ja kranssit paikoilleen, sisällä tähdet, kyntteliköt ja muut löysivät paikkansa. 

Sunnuntaina, ensimmäisen adventin kunniaksi sytytettiin perinteiseti adventtikynttilä ja glögikausi aloitettiin. 
Illalla matkattiin vielä Vaasaan Jesse Kaikurannan ja Lenni-Kalle Taipaleen joulukonserttiin. Hieno ilta, joka kruunasi ensimmäisen adventin.




2 kommenttia:

  1. Voi mahoton! Olen rakastunut...sinun kotiisi! Aivan ihana! Näissä vanhoissa taloissa on vaan jotain sellaista...ei sitä osaa selittää...tunnelma on aivan erilainen kuin uusissa talossa!
    Asumme 50-luvun rintamamiestalossa, mutta tunnelma noissa vanhoissa hirsiseinäisissä taloissa on ihastuttava.Tykkään! <3
    Käyhän vastaverailulla blogissani ja voit sallistua samalla arvontaan!
    http://villejalupiineja.blogspot.fi/2014/12/arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita! Kiva kun olet sivuilleni löytänyt, kiva on kommenttia aina saada.
      Rauhallista joulunodotusta!

      Poista