keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Keltaisen talon tilinpäätös
Vuosi lähenee loppuaan ja jotenkin vaistomaisesti tulee mietittyä elettyä vuotta ja sen tapahtumia. Mitä yllätyksiä vuosi toi, mitkä haaveet toteutui ja mitä jäi toteutumatta.

Laskin tässä yhtenä päivänä, että tästä vuodesta olen kulkenut Eeva-telineellä, kipsijalkaisena kaikkiaan 4 kokonaista kuukautta. Se ei kuulunut suunniteltuihin asioihin, eikä kyllä ihan haaveisiinkaan, mutta silti siinä ajassa on ollut paljon hyvääkin. Tosin olen kyllä ollut usein myös aika "räjähdysherkkä" ja sen on perhe joutunut kokemaan. Onneksi he ovat jaksaneet kaikki vaiheet kanssani.

Smurffi rakkaalta kummipojalta, joka auttanut paranemisessa

Bloggaamisen aloittaminen on ollut myös yksi uusi vaihe itselleni. Olin pitkään sitä miettinyt ja nyt se tuntui oikealta hetkeltä aloittaa. Aloittaminen silloin, kun ei oikeastaan tapahtunut yhtään mitään, oli ehkä se hyvä hetki aloittaa, näin on rima bloggaamiselle pysynyt sopivan matalalla.


Eläni ensimmäinen raakakakku valmistui tänä vuonna

Yksi iso ja ehdottoman positiivinen asia on ollut uusi työ ja uudet haasteet. Vasta jälkeenpäin sen ymmärtää, miten hyvää vaihtelu todellakin tekee. Nyt sairauslomalla ollessani en millään jaksaisi odottaa, että pääsen palaamaan töihin. Onneksi aika menee kuitenkin nopeasti!

Yksi vuoden aikana syntyneistä pöllöistä matkalla uuteen kotiin...

Vuoteen on mahtunut myös juhlia; oman isän 80 v.juhlat, kahden Ystävän 50v. juhlat ja yhdet juhannushäät. Siihen vielä muut pienemmät "välivuosijuhlat" niin vuosihan on ollut yhtä juhlaa!

Kesäkuun vehreyttää


Olemme Keltaisen talon isännän kanssa hiljalleen oppineet, että elelemme arkea kahdestaan ja nuorison käynnit ovat juhlaa. Ihan helppoa tähän oppiminen ei toki ole ollut, mutta aika on tehnyt tehtävänsä ja päällimmäiseksi nousee kiitollisuus siitä, että nuoret ovat paikkansa löytäneet ja ovat tyytyväisiä oman elämänsä alkutaipaleella ja me siirrymme taustajoukkoihin, jotka tarpeen tullen tukevat heitä. 

Kun lopullisen tilinpäätöksen tästä vuodesta 2014 tekee, niin kyllä Keltaisen talon tilinpäätös jää reippaasti voiton puolelle. Jos tilinpäätösraportin tiivistää lyhyeksi voisin siinä todeta, että Keltaisessa talossa on eletty onnellinen vuosi, olemme saaneet olla terveinä koko perhe, meillä on ollut paljon Ystäviä, jotka ovat olleet erityisen tärkeässä osassa ja olemme saaneet tehdä työtä, josta pidämme. Mitä muuta voisi enää toivoa...


Keltaisen talon väki toivottaa kaikille hyvää alkavaa vuotta 2015

Vieraskirja, joka iloksemme ollut ahkerassa käytössä tänä vuonna

1 kommentti:

  1. Hyvältä vuodelta kuulostaa, vaikkakin paljon kipsijalkaisena on emäntä ollut. Onneksi mekin pääsimme rustaamaan teidän vieraskirjaan, sieltähän löytyvät niin tuoreet kuin vähän vanhemmatkin raapustukset ja kuvitukset. Avoimin mielin kohti uuteen vuoteen! Ihanaa uutta vuotta Keltaiseen taloon koko perheelle!

    VastaaPoista