keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Joulun jälkeisiä tunnelmia Keltaisessa Talossa




Niin se joulu pyhineen meni taas niin nopeasti. Ennen joulua on niin mukava valmistella joulua jo hyvissä ajoin ja pitkin joulukuuta kaivaa kaappien kätköistä koristeita, valoja ja muuta mukavaa. Kun vuosi on vaihtunut, alkaa olla jo kiire kerätä pois kaikki joulutavarat. Keltaisessa talossa ei juurikaan loppiaista joulutavarat näe. 

Pukki muoreineen ja tonttuineen on jälleen ilahduttanut meitä joulunviettäjiä ja nyt odottelevat vuoroaan päästä kaapin kätköihin odottamaan ensi joulua!





Vaikka itse en ole päässyt kauniista talvisäästä nauttimaa pihalle asti, niin onneksi jokaisesta ikkunasta on voinut ihastella kaunista talvimaisemaaa. Talvinen luonto on nyt kauneimmillaan.
Tuntuu mukavalta aloittaa taas arki, vaikka se tarkoittaa myös sitä, että Keltaisen talon joulunviettäjät palaavat myös omaan arkeensa, työn ja opintojen ääreen. Talo hiljenee, mutta onneksi on viikonloput, jolloin taas tulevat!
Arki tietää myös sitä, että viikko enää kipsijalkaisena ja sitten toiveikkaana jälkitarkastukseen, että kaikki olisi mennyt hyvin. 
Tässä vähän kuvia minun talvisista näkymistä, eli näitä minä olen ihaillut ikkunoista ja ulkona olleet ikuistivat ne kameraan.








Rasmus koiraa ei pyhien loppuminen taida koskea lainkaan. Oma lempipaikka lampaantaljalla on jokapäiväistä juhlaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti