maanantai 21. huhtikuuta 2014

Keltaisen talon pääsiäinen

 
Pääsiäinen Keltaisessa talossa sujui varsin leppoisissa merkeissä ainakin meidän "vanhusten" osalta. Nuoriso tuli ja meni tahoilleen Vaasa, Oulu ja Ylläs akselilla, joten kokoonpano vaihteli lähes päivittäin :) Pitkänäperjantaina oli vahvuus täysi ja sen kunniaksi tytöt leipoivat pääsiäiskakun, jonka ohje löytyi Koti & Keittiö-lehdestä, mutta jota sovellettiin Keltaisen talon kaapista löytyviin aineksiin. Kauppalapusta kun oli jäänyt uupumaan mm. keltainen elintarvikeväri :) Herkulliselta maistui ja hyvin teki kauppansa!

 Pääsiäisen ohjelmassa oli myös kyläilyä, syntymäpäivien juhlintaa ja auringosta nauttimista, jonka hellimänä nautimme sunnuntaina myös kevään ensimmäiset terassikahvit!
Ihan vapaalle ei Keltaisen talon isäntä malttanut kuitenkaan heittää, vaan innostui maalauspuuhiin. Kyseisestä projektista kuulette täällä varmaan enemmän tulevalla viikolla :)


Pääsiäinen toi mukavaa piristystä ja kaivattua valoa arkeen, vaikka sitä kotosalla vietettiinkin. Tästä on hyvä taas jatkaa arkea kukin omalla tahollaan töiden, opiskelun ja minä kuntoutumisen merkeissä. Kesää kohden mennään ja tämähän on sitä parasta aikaa, kun luonto herää ja vihreys alkaa voittamaan. Nautitaan jokaisesta päivästä!

Omenankukkia odotellessa
1 kommentti:

  1. Mukavan rauhallinen pääsiäinen oli meilläkin. J oli venettä rappaamassa ja tytöt eteläisessä Suomessa. Minä toimin koirien hoitajana.

    VastaaPoista