tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pirteä tuulahdus pohjoisesta

Viime viikonloppuna Keltaiseen taloon puhalsi pohjoisesta piristävä tuulahdus. Tämä tuulahdus ei ollut lainkaan kylmä, kuten yleensä pohjoistuulen väitetään olevan :)
Saimme ihanat Ystävämme Kemistä ja Oulusta luoksemme viikonlopun viettoon. Vieraista ei todellakaan voi näiden Ystävien kohdalla puhua, koska ovat meille kaikkea muuta, he ovat omaa väkeä!
Tähän meidän Ystävyyden kertomiseen ei yksi blogipostaus riitä, vaan siitä voisi kirjoittaa vaikka kuinka monta mukavaa tarinaa. Jos hieman tätä Ystävyytemme verhoa raotan, se on oikeastaan aikamoinen ihme, että olemme edes toisemme tavanneet. Se tapahtui muistojemme mukaan 1997 Tuttu Juttu -ohjelman juhlaristeilyllä. Olimme molemmat pariskunnat olleet aikoinaan Tuttu Juttu-ohjelmassa ja kaikki osallistuneet oli tälle risteilylle kutsuttu. Tapasimme jonossa tervetuliaisjuhlaan ja sen jälkeen on vuosiin mahtunut niin monenmoista mukavaa.
Perheen tyttärestä, esikoistamme 4 vuotta vanhemmasta, tuli meidän "kesätyttö". Hän on paljon ollut kesäisin ja lomilla ilonamme. Meidän tytöille hän on ollut kuin isosisko. Ihanan tomera ja toimelias tyttö, joka sai mm. meidän nuorimmaisen oppimaan pyörälläajon ja uimisen jalot taidot. "Unelmatädin uimakoulua" pyöritettiin yksi kesä aina Ahvenanmaata myöten, mutta ei turhaan!

Viikonlopun ohjelmassa oli tietenkin kuulumisten vaihtoa, kesätytön vauvamasun ihastelua, shoppailua ( josta minä jäin tällä kertaa paitsi, mutta omat tyttäret onneksi tuurasivat minua), hauskaakin hauskempi Aliaspeli-ilta ym. mukavaa.
Lauantaina oli vuorossa myös yhden meidän pitkäksi venähtäneen projektin vauhtiin potkimista, eli pihasaunan suunnittelua! Kaivattuja ja hyviä neuvoja, sekä vinkkejä saimmekin ihan perustuksista sisustukseen. Nyt ei millään malttaisi odottaa, että pääsemme toteutusvaiheeseen! Ties vaikka jotkut talkootkin tässä joudumme vielä pitämään ;)

Tämän mukavan ja nauruntäyteisen viikonlopun jälkeen ei voi kuin kiittää Ystävistä ja Ystävyydestä. Onhan meillä jo monta mukavaa perinnettä, joiden merkeissä tapaamme, esim. Juthbackan markkinat, joulutalkoot ja aina on jotkut talkoot Kemi-Kokkola akselilla, joihin sitten riennetään puolin ja toisin ilomielin!

 Kiitos A&R ja E&J, että olitte ilonamme.

 

Viikonloppu tallennettu vieraskirjan kansien väliin
2 kommenttia:

  1. Voi meillä oli kyllä niin ihana viikonloppu! Oli tosi piristävää käydä pyörähtämässä Keltaisessa Talossa. Kuten jo kotona varoittelin, että naurulihakset saa kyytiä niin saivathan ne. Etenkin siinä Alias- pelin aikana, jolloin tuntui ettei vauvamasu enää pysy mukana.

    On ollut kyllä ilo olla kesätyttönne. Teidän perheestä on tullut toinen perhe minulle. Tytöistä on tullut kuin pikkusiskoja minulle, joka aina niin hartaasti isosiskoksi toivoi ja pääsinhän minä siihen virkaan. Kiitos vielä avoimuudesta ja ystävyydestänne, joka kantaa läpi elämän. Tästä on hyvä jatkaa ja naurulihaksia verryttää vielä vuosia vuosia eteenpäin yhdessä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se niin vaan on, että teidän luona käydessä akut latautuu, ilolla, naurulla, inspiraatioila, talkoo ilolla, herkkuhetkillä ja lämpöisellä ihanalla ystävyydellä, "kuin läheisempääkin sukua oltais"! <3

    VastaaPoista