tiistai 15. huhtikuuta 2014

Vanhojen taitojen harjoittelua

On tullut aika hiljalleen siirtyä kohti "normaalia elämää" kipsinpoiston jälkeen. Monet taidot on vähän ruosteessa ja vaativat harjoitusta. Kävely on kovin vaivalloista, joten vaatii paljon paljon treeniä, että jalka on jälleen entisensä, tai tässä tapauksessa mielellään vaikka vähän parempi :)
Myös kotityöt ja niiden tekeminen tuntuu aivan oudolta asialta, pitäisikö minun oikeasti alkaa osallistumaan Keltaisen talon kotitöihin?! Olen niin hyvin nyt sisäistänyt nämä työnjohtajan hommat, että on tästä vaikea palata arkeen. Kaikenlisäksi palvelusväki on ollut ahkeraa ja omatoimista, tarttuneet kaikkiin hommiin mukisematta,  mutta eikös sitä sanota, että kun on hyvä esimies, niin hyvä on töitä tehdä :)
Kyllä se nyt taitaa kuitenkin olla niin, että ihan perhesovun vuoksi on hiljalleen ryhdyttävä miettimään arkea ja osallistuttava kunnon mukaan Keltaisen talon hommiin.
Kummallista, että ihana lääkärinikään ei löytänyt mitään koodia diagnoosiluettelosta, jolla olisi voinut kieltää minulta kotityöt! Rakas aviomieheni nimittäin sitä kohteliaasti lääkäriltä kysyi, että voisiko saada kirjallisen dokumentin siitä, että minä voin tehdä kotitöitä :)
No, kyllähän totuus on, että ihanaa on jälleen palata arkisiin asioihin ja aivan kummallisistakin asioista voi tuntea iloa, kun pystyy niitä jälleen tekemään ihan itse!

Viikonloppuna oli hyvä syy kokeilla leipomistaitoa, kun halusin lahjaksi leipoa jotain herkullista. Niimpä sitten ajattelin kokeilla Sitruuna-marenkitorttua, jonka ohje löytyi täältä. Samalla vauhdilla teinkin sitten kaksi piirakkaa, eli toinen lähti lahjana ja toinen maisteltiin iltakahvilla kotosalla. Piirakka on helppo ja nopea valmistaa ja ainakin meillä myös sen tuhoaminen kävi melko nopeasti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti