tiistai 18. maaliskuuta 2014

Maanantaimatkalla

Uusi viikko lähtikin mukavasti käyntiin "matkailun" merkeissä. Miten juhlavaa olikaan päästä hieman tien päälle :) Nuorempi tytär oli viikonlopun kotona ja lähdimme sitten viemään häntä takaisin Vaasaan, kun sinne oli kertynyt monenmoista pikkuhommaa, johon isän apua ja porakonetta tarvittiin.

Päiväkahvin aika
 

Perillä odotti hyllyn asentamista, taulujen kiinnittämistä ja taisi siinä muutama taulu vaihtaa paikkaakin.
On kiva seurata, miten se oma koti alkaa muotoutua. On ihana huomata myös se, että he itse haluavat tehdä sen kotinsa omannäköisekseen ja sisustaa juuri miten itse haluavat. Isä kyllä välillä yritti ehdottaa jotain vähän helpommin toteutettavaa vaihtoehtoa juuri tuon uuden hyllyn kohdalla, mutta ei mennyt läpi :)


Hylly ja taulu löysi paikkansa                                                                









 

Tarkkaa puuhaa
 
 
On myös helpottavaa huomata, että suuri pelkoni silloin, kun kotona asuivat oli, että ikinä eivät opi pitämään siistinä huusholliansa, olikin aivan turhaa ja ne monet huolehtimiset menivät ihan hukkaan! Hyvin ovat oppineet.


Aamuja lasketaan...


Rasmukselle löytyi sopiva lepopaikka

Illalla me kaksi vanhaa ja Rasmus-koira matkasimme takaisin Keltaiseen taloon, tuntien jälleen suurta kiitollisuutta ihanista nuoristamme!
Niin ne osat on vaihtunut monessa suhteessa, ennen kun lapset olivat pieniä, oli autoon varattava jotain viihdykettä, nyt kun olimme ovella lähdössä, toivat tytöt vielä suklaalevyn, jota minun oli määrä syöttää isälle, että pysyy hereillä kotiin saakka ja onneksi pysyi!







3 kommenttia:

  1. Kiva tuo siivousjuttu, tuli entiset ajat mieleen. Minä niin huolehdin ettei M osaa pitää asuntoaan siistinä, niin kamala oli hänen huoneensa kotona, mutta heti muutettuaan tahti muuttui ja huusholli oli aina siisti ja on vieläkin. M muutti kotoa jo seitemäntoistavuotiaana.
    Eikö ole mukava seurata, että pärjäävät maailmalla ja elävät omanlaistaan elämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÄMÄ KOMMENTTI ON "OIKEASTI" ANNASTIINAN! MINÄ TOHELOIN ILMAN LASEJA JA PAINOIN VAHINGOSSA POISTA :( sain sen kopioitua vielä, mutta en julkaistua. Anteeksi Annastiina :)

      Voi miten mukava maanataimatka teillä on ollut! :) Ajatuksin yhdyn sanoihisi,,,kiitollisia ihanista lapsista saadaan olla. Todellakin moni asia huoletti kun nuoria olivat, mutta aikuisiksi kun kasvoivat, huolet huomasi turhiksi, Hyvin ollaan elämän opit annettu ja pohjaksi kasvatettu. Oman näiköiseksi ovat tytöt kyllä kotinsa tehneet, kauniilta näyttää. Sinne tehdään seuraava meidänkin retki! ;)

      Poista