maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantain makeat

Jälleen on viikonloppu mennyt vauhdilla ja Keltainen talo on taas hiljentynyt. Maanantaisin tuntuu aina hieman haikealta, kun viikonlopun jälkeen nuoriso palaa omille tahoilleen ja itse on vielä jonkin aikaa täällä toipilastuvassa.
Tuo haikeus onkin aika ristiriitainen tunne, kun toisaalta tuntee suurta kiitollisuutta ja iloa. Kiitollisuus siitä, että lapset itsenäistyvät, ovat terveitä  ja pystyvät näin aloittamaan oman elämän. Iloa ja kiitollisuutta myös siitä, että he ovat löytäneet työ -ja opiskelupaikan, joka ei ole lainkaan itsestäänselvyys tänä päivänä. Eli kyllä se kuitenkin onneksi päällimmäiseksi tunteeksi jää se kiitollisuus ja ilo!

Mutta, nyt niitä vähän makeampia juttuja!
Olen tässä viikkojen aikana yrittänyt tehdä erilaisia keskeneräisiä käsityöprojekteja vähän eteenpäin, mutta välillä on kiva tehdä jotain ihan muuta. Pientä ja nopeaa, joka tulee nopeasti valmiiksi!
Löysinkin sitten Drops:n sivuilta herkullisen "pikkuleipäohjeen", joita sitten tein vanhoista puuvillalangoista, joita kotoa löytyi. Onneksi noita projekteja on tullut ja mennyt, joten lankoja löytyy joka lähtöön :)
Nämä kerrospikkuleivät olivatkin sitten tosi helppoja ja nopeita tehdä. 
Itse en vielä kameran kanssa leikkimökkiin pääse, mutta tytär kävi ne sitten kuvaamassa paikanpäällä, eli sinne missä niitä sitten kesäjuhlissa tarjoillaan.
Tänä kesänä Keltaisessa talossa ei muita kesäjuhlia olekkaan järjestettävänä, joten voinkin valmistella jo pitkin kevättä leikkimökin "nimijuhlia" :)


Valmiina mehukesteille

3 kommenttia:

 1. Hei Maija.
  Ihania nuo Domino keksit :)
  Käyppä kattoon sellaista blogia kuin Prinsessa juttuja, siellä on niin ihania ja kauniisti tehtyjä virkkausideoita ohjeineen ettei tiedä mitä tekisi :)
  Sulla on kiva blogi.
  Ota ilo irti toipilasajasta ja tee sellaisia juttuja mitä et muulloin kerkeisi tehdä :)
  t. Seija

  VastaaPoista
 2. Kiitos Seija! Täytyypä käydä kurkkaamassa Prinsessa juttuja.

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköisiä, ihania sinne kauniiseen leikkimökkiin.

  VastaaPoista