torstai 6. maaliskuuta 2014

Keltaisen talon vadelmapeli

Blogin päivitys on tällä viikolla ollut vähän jäissä. Olen kyllä miettinyt pitkin viikkoa, että mitä kirjoittaisin, mutta ihan kristallinkirkasta ajatusta ei vielä ollut.
Viikko on mennyt tosi nopeasti, kiitos Ystävien, jotka ovat käyneet piristämässä ja se on kyllä se tärkein asia, millä tästä toipilasajasta selviää!
Näihin päiviin mahtuu toisaalta hirveän vähän mitään ihmeempää, mutta sitten toisaalta joku pieni asia voi tehdä hetkestä todella HETKEN :)

Niin kävi myös tänä aamuna, kun olin kinkannut yhdellä jalalla tänne keittiöön Eeva-telineeni kanssa ja ajattelin nauttia aamupalan. Kaikki tarpeet nakkelin jääkaapista keittiönpöydälle, sulatin mikrossa vähän vadelmia jogurttiin ja kaikki alkoi olla valmista. Vielä loput vadelmat pakastimeen ja sitten nautin.
Niinhän sitä voi luulla, kunnes...vadelmarasia tippuu lattialle, kansi auki ja kaikki vadelmat, (kolmea lukuunottamatta) leviää lattialle!
Hetken siinä mietin, että miten ihmeessä saan ne taiteiltua sieltä ylös, eihän niitä voi sinne jättää, kun sulavat ja sen jälkeen on koko valkoinen puulattia punainen. Onneksi nainen on kätevä ja hätä keinot keksii, paistopihdeillä vain keräämään vadelmia pitkin keittiönlattiaa.
Tiedätte varmaan, miten kivasti jäiset vadelmat menevät sellaisiin pieniin paloihin, jotka tuovat lisää haastetta tähän "peliin" , juuri kun saat pienen palan tähdättyä pihtien väliin, se tipahtaa takaisin lattialle.

Tällaista vadelmapeliä Keltaisessa talossa on pelattu tänään aurinkoisena torstaina :)
Jos innostuitte pelistä ja päätätte kokeilla, sääntöihin kuuluu ehdottomasti, että toinen jalka ei saa käydä missään vaiheessa maahan, pudonneesta marjasta ja suusta päässeistä ärräpäistä tulee miinuspisteitä!
Minä selvisin tästä pelistä voittajana, en toki ilman miinuspisteitä, mutta voitin, koska vastustajia ei ollut!
Rasmuskoira kävi kyllä katsastamassa tilanteen, mutta todettuaan, että mitään herkkua ei lattialle tippunutkaan, jätti pelin siihen ja meni takaisin nukkumaan.

Palkinnoksi sain sitten ne kolme rasiaan jäänyttä vadelmaa jogurttini päälle.

 Mukavaa vadelmanmakuista loppuviikkoa kaikille!
2 kommenttia:

  1. Voi eiiii.... olis olleet edes omenoita tai vaikka tomatteja!! Voin vain kuvitella kun pelaat pihdit sojolla ja pää kiukusta punaisena! En aio moista peliä pelata,,,älä enään sinäkään! ;)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että ei tarvi enää pelata tätä peliä!

    VastaaPoista