perjantai 21. helmikuuta 2014

Elämää keltaisen talon ulkopuolella

Viikko vierähtänyt ilman minkäänlaista kirjoitusta blogiin! Täällä Keltaisessa talossa ei ole tapahtunut viime viikolla juuri mitään blogissa kerrottavaa, tai lähinnä mitään, mikä voisi muita kiinnostaa.

Onneksi talon ulkopuolella on kuitenkin elämää ja siitä pääsee nauttimaan täältä ikkunan toiselta puoleltakin. Elämä onkin varsin vilkasta tuolla lintulaudalla, lintuja käy tosi paljon ja päivittäin vierailee myös Herra-Orava



 
 



Yksi pihan ruokintapaikoista on kiinnitetty vanhoihin, käytöstä poistettuihin tikapuihin, jotka on suoraan keittiön ikkunan takana. Aamukahvilla on mukava ja rentouttava seurata niiden elämää lasin takana. Pääasiassa lintulaudalla tarjoillaan kuorittuja auringonkukansiemeniä ja pähkinöitä. Viime talvena äitini oli keksinyt jostain ripustaa kookospähkinän, niinpä mekin laitoimme tänä vuonna muutaman niitä pihapiiriin. Pähkinä on hauskan näköinen ja linnut nokkivat sitä innokkaasti, varsinkin tikka naputtaa sitä ahkerasti. Pähkinästä on leikattu molemmilta puolilta pienet siivut pois ja ripustamista varten on ylös laitettu silmukkaruuvi.
Kuvaa ottaessa pähkinä ei ollut vielä nakutettu läpi, mutta tänään siinä komeilee jo suuri reikä keskellä. Ahkeriana ovat pihan vierailijat olleet työssään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti